KERMISVENRAY.COM~KERMISVENRAY.COM~KERMISVENRAY.COM~KERMISVENRAY.COM~KERMISVENRAY.COM~KERMISVENRAY.COM~KERMISVENRAY.COM~KERMISVENRAY.COM

WEBSHOP KERMISVENRAY.COM

Fotoboek Venrayse kermis 2012
Tijdens de Venrayse kermis 2012 zijn er door kermisfotograaf Harrie Messemaeckers foto-opnames gemaakt op en rondom de Venrayse kermis. De mooiste foto’s zijn samengebracht in boekvorm. Het geeft een impressie van het verloop van Venrays grootste en mooiste evenement.

42 pagina’s – 108 foto’s.

Verkoopprijs: € 19.95 (is incl. portokosten, binnenland).

Interesse? Stuur een mailtje naar: redactie@kermisvenray.com met hierin opgenomen uw naw-gegevens. Na betaling zal er een exemplaar per Post-NL naar u verzonden worden.


Fotoboek Venrayse kermis 2011

Tijdens de Venrayse kermis 2011 zijn er door kermisfotograaf Harrie Messemaeckers foto-opnames gemaakt op en rondom de Venrayse kermis. De mooiste foto’s zijn samengebracht in boekvorm. Het geeft een impressie van het verloop van Venrays grootste en mooiste evenement.

42 pagina’s – 100 foto’s.

Verkoopprijs: € 19.95 (is incl. portokosten, binnenland).

Interesse? Stuur een mailtje naar: redactie@kermisvenray.com met hierin opgenomen uw naw-gegevens. Na betaling zal er een exemplaar per Post-NL naar u verzonden worden.


Van kerkmis tot kermis - De Venrayse kermis!
Een bijdrage tot de geschiedenis van de volkscultuur in Venray.Geschiedenis-naslagwerk over de Venrayse kermis in de periode 1891-1990.
 Auteur: Sjef Verlinden.
Uitgever: Stichting Geschied- en Oudheidkundig Museum "'t Freulekeshuus", Venray.

Bijzonderheden: uitgave juli 1992. 48 blz. Zwart/wit uitvoering. Ruim 15 foto's en diverse oude ingescande advertenties maken deel uit van dit boekje.


Verkoopprijs: € 5,- (is incl. portokosten, binnenland).

Interesse? Stuur een mailtje naar: redactie@kermisvenray.com met hierin opgenomen uw naw-gegevens. Na betaling zal er een exemplaar per Post-NL naar u verzonden worden.  

Top

© HaMe Schausteller Fotografie & Promotie (Venray-NL)  | Info: redactie@kermisvenray.com